Smeten ska inte vara rinnig och inte för hård, utan bara krämig. Tillsätt mer florsocker/kakao om den är för lös och droppvis med vatten om den är för hård
Lägg cashewnötter i en mixer och mixa tills du får ett mjuktnötsmör. Det kan ta ett par minuter. Lägg i kokos och agavesirap och rör med en sked eller knåda med händerna tills du får en smidig deg
HimmelskChokladkaka. Mjuk botten på bland annat Fikon*, Dadlar*, Hasselnötter*, Valnötter* och Chokladkola-Glasyr på Kokosolja*, Kokossocker* & Kakao* ♥ Se recept nedan
Blanda sen i margarinet. Lägg på en plåt med bakplåtspapper, gaffla. Låt stå i kylskåp ca 1 timme. 125 g mjölkfrittmargarin. 2½ dl bovetemjöl. 1 msk vaniljsocker. 2 msk kakao
Här ska ni få ett fantastiskt god glutenfrichokladkakasom ni bara måste prova. I dag har jag bakat glutenfria kakor och allt blir så gott… Jag har gjort de sista recepten till minkommande bok och vi tog omslagsfotosom jag tror kan bli bra
Kakan - som både är glutenfri och helt mjölkfri - är chokladstinn, mörk och i mitt tycke sagolikt god, och serverad med färska eller frusna/tinade hallon och grädde smaksattmed hallonflorsocker når den rent av himmelska höjder
en glutenfrichokladkaka bakad på bland annat kokosmjölsom jag serverade som en dessert till mig och Jonas (vi spenderade detta nyåret hemma på tu man hand, hur mysigtsom helst)
//MalinGlutenfria chokladkakor med saltrostad mandel. Jag tror minsann att jag lätt hade kunnat lägga en dag och mer till på att cruisa runt på trevliga bloggar
Glutenfrimandel - och chokladkaka. När min dubbelhaka Anne-Lie och vår väninna Razzy gick på glaskurs hos mig förra helgen hade jag bakat en glutenfri choklad- och mandelkaka enligt JamesMortons recept
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.