Själva kakan är både glutenfri ochmjölkfri, och som tillbehör väljer du förstås något helt mjölkfritt grädd- eller glassalternativ om du måste eller väljer att undvika alla mjölkprodukter
Rödbeta passar så otroligt bra ihop med choklad, så jag var tvungen att prova kombinera det i den här gluten ochmjölkfriakladdkakan med en röd kaffetopping
mjölmix, rårörsocker, kakao, bakpulver, vaniljsocker och en nypa salt i en bunke. Servera ljummen med mjölkfri glass eller sojagrädde, tex Alpro Airy & Creamy
Men nu blir det alltså kladdkaka, i en både glutenfri ochmjölkfri tappning. Jag får kort och gott återkomma lite senare under dagen med lite utförligare rapport
Häll ner övriga ingredienser och blanda väl. Smörj och bröa en form. 2 dl strösocker50 g mjölkfritt margarin1 tsk bakpulver1 tsk vaniljsocker1 krm salt2 - 3 msk kakao2 dl vetemjöl1 dl havredryckmjölk- och äggfritt ströbröd till formenRör ihop socker och margarin. 50 g mjölkfritt margarin
Denna kladdkaka blir inte så söt som vanligt men smakar desto mer choklad. Blanda allt väl, häll upp i smord form och ställ in i nedre delen av ugnen på 200grader i ca 10 min
Ta honung, kokossocker, dadelsirap eller lönnsirap) 4 msk kakao (helst raw) 1 tsk bakpulver Kör allt i en blender häll i muffinsformar och grädda i ca 10-20 min på 150 grader
Det har förstås spekulerats vilt i vilka frågor som skulle avhandlas och dryftas vid hans och statsminister Reinfeldts superhemliga möte i Rosenbad igår
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.