När julen och nyårsafton är över, är det dags för semlorna att dyka upp. För min del får det gärna uppmärksammas något hela tiden, och jag tar mer än gärna varje tillfälle i akt att fira något
Mitt första glutenfria bak. Smöra och bröa en springform. Minimarschmallows (glutenfria. ) så jag chansade på att använda potatismjöl och det funkade fint
Dessa semlor är sjukt goda och min man tycker till och med de är godare än vanliga semlor. Då kanske du även gillar denna semla fri från gluten, mjölk och vitt socker
Får jag lov att bjuda på en söt hembakt varm och saftig semla utan socker, gluten eller mjölk. Det var många år sedan jag åt en semla och faktum är att detta var den trevligaste semla jag någonsin ätit
Smula jästen i en bunke, tillsätt övriga degingredienser och arbeta samman ordentligt. Rör samman smör, socker och kardemumma och häll blandningen i smeten
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.