Den här glutenfriapajdegen är jättegod, och mer proteinrik än vanlig tack vare sojamjölet. Inspiration till receptet kommer från boken Friendly Bread, som jag varmt rekommenderar alla som vill baka glutenfritt
Idag har jag bakat glutenochlaktosfriabullarochblevglatt överaskad på smaken ,de blevgoda men att jobba med en glutenfrideg var en ny upplevelsedegen var liksom "kort" och inte elastisk men det gick ju bra det med
Om du inte tållaktosväljer du laktosfritt smör ochValioslaktosfria cream cheese tillfrostingen. Glutenallergiker, mjölkallergiker, veganeroch den som vill äta mat med lågtGI
Nybakat glutenochlaktosfritt bröd efter Lailas recept. Kommer nogbli en delGlutenochlaktosfria recept i bloggen framöver eftersom jag inte får äta något med det
laktosfrittsmör/margarinochkokosflingortill formen. Bakade denna sockerkaka lite på prov ,luktadeunderligt under gräddningen tyckte jag men kanske inbillning för kakan blev bra och smakade helt ok
Jaggjorde smörkrämen på laktosfritt smör, riktigt smör. Dottern har fått diagnosen IBS och ska därför undvika glutenochlaktos ( och en heldel frukt ochgrönt) för att må bra