/strong>. Vispa ägg och socker vitt och pösigt i en skål som tål värme, t ex en glasskål. /strong>. Nu finns det två alternativ, antingen kyler du glassmixen direkt eller så värmer du upp den igen för att bli lite tjockare
Vispa ägg och socker vitt och pösigt i en skål som tål värme, t ex en glasskål. Nu finns det två alternativ, antingen kyler du glassmixen direkt eller så värmer du upp den igen för att bli lite tjockare
) Har gjort glass flera gånger tidigare och här har jag kommit fram till ett superbra recept som jag nog kommer fortsätta att använda mig av i framtiden som ett grundrecept
Kladdkaka och glass ihop – som sagt, OLAGLIGT gott. Detta är då min egen kladdkaksglass. Jag har ju min egen favorit – det här basreceptet är utan tvekan det bästa jag har och kommer aldrig byta bort det
Vaniljglass kändes naturligast att börja med. För några veckor sedan köpte vi en äntligen glassmaskin, en riktig glassmaskin med kompressor, och sedan dess har vi provat att göra glass några gånger
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.