Glaserade revben med smak av ingefära och citronDu behöver. Koka revbenen i vatten tillsammans med delad morot och kvartad lök i cirka 2 timmar • Kolla att köttet är mört genom att sätta in en köttgaffel i det. Ta revbenen ur vattnet • Mixa morötterna och hälften av löken med lite av buljongen och vänd ner detta i glazen • Skär revbenen i bitar och pensla dem med glazen • Sätt in i ugnen på 225° i cirka 15 minuter • Pensla revbenen ett par gånger under stektiden
Servera med sötpotatisrösti och sallad. Fördela potatisarna till 8 platta kakor på en plåt med bakplåtspapper. Stek biffarna i en stekpanna med smör, 3 minuter per sida
Jag är medveten om att det är stora ord men den här ankan är bland det godaste jag har lagat någon gång, smak, konsistens, doft och utseende i nästan fullständig harmoni
De amerikanska Brownies skulle ju kunna översättas med Brunisar, men de har helt olika karaktär. Brownies görs med blockchoklad och blir lite tyngre, chokladrutorna innehåller kakao och blir porösare
Krydda med salt och peppar. Rosta pumpakärnorna i en torr panna med havssalt tills de får färg. Värm på svampen tillsammans med svartrötterna i en panna
Fläsklägg kommer tillbaka mer och mer på både restauranger och matborden hemma, förr i tiden var det en klassiker med fläsklägg och rotmos men då jag inte gillar rotmos men älskar fläsklägg så har jag testat att äta fläsklägget på många olika vis
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.