Glaserat ankbröst med svamp och svartrötter
Matklubben.nu
Matklubben.nu
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 700 g ankbröst alt. majskycklingbröst
  • Salt
  • Nymalen peppar
  • Smör
  • 200 g karljohansvamp
  • Nymalen vitpeppar
  • ½ kg svartrötter
  • 1 dl pumpakärnor
  • ½ msk havssalt
  • 2 dl färska örter (timjan
  • rosmarin
  • persilja)
  • Olivolja
  • Sherryvinäger
  •  
  • Glaze
  • ½ dl balsamicovinäger
  • ½ dl Kikkoman Soja
  • ½ dl honung
  • Saft från 1 grapefrukt

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.