Glaserade falska revbensspjäll. Nu har jag varit vrålmätt konstant i tre dagar. Hur är det möjligt. Alla kläder sitter lite tajtare, det finns med andra ord mer att älska och bara så ni vet det, rund är också en form
Glaserade revbensspjäll. 18. 45. 00 ♥ 2015-02-22. Igår åt jag något så gott som revben till middag. Pappa brukar laga det där hemma och de han gör blir oftast jättegoda
Jättegott tillbehör, passar till allt men kanske bäst till nötkött. Kallnar fort så servera snabbt. ). 4 port2-3 rödlökarvattensalt1 msk flytande honung2 msk balsamvinägersalt, pepparev
Skär revbenen i bitar och lägg dem på en plåt med bakplåts-papper. Baka i ugnen i 15 minuter. Häll av skyn som bildats och krydda med salt, peppar och chilipulver
Putsa bort senor från köttsidan på ankan, men behåll fettet. Salta och peppra på köttsidan. Stek i het panna på ankans feta sida till en gyllene färg, vänd och stek lite lätt på köttsidan, tillsätt en klick smör
Sätt ugnen på 200 grader. Pensla filéerna med honung. Skär paprika och rödlök i bitar och lägg dem tillsammans med cocktailtomaterna i en ugnsfast form och häll på olivolja
Här kommer mitt recept på långkokt fläsklägg som jag brukar glasera (sautera) i honung. Fläsklägg kommer tillbaka mer och mer på både restauranger och matborden hemma, förr i tiden var det en klassiker med fläsklägg och rotmos men då jag inte gillar rotmos men älskar fläsklägg så har jag testat att äta fläsklägget på många olika vis
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.