Släng ihop de godaste saffransbollarna på ett kick. Åh va dom är goda och enkla att göra. Många av er kommer säkert känna igen receptet, det är nämligen samma recept som mina mycket omtyckta kokossnöbollar
Jag har gjort mitt av älgfärs men annan färs funkar också. Bitarna kan nu frysas och tillagas senare. Jag har gjort mitt av älgfärs men annan färs funkar också
Servera gärna med mos gjort av potatis, palsternackor och morot. Andra advent har installerat sej med stormigt väder och tydligen finns det en stor risk för ganska mycket snöfall också på det, jippi
Dessutom gillar jag den snövita färgen. Ofta när man gör egen glass får man en massa äggvitor över. Då kan man passa på att göra denna thai-inspirerade kokosglass med smak av både lime och citrongräs
FacebookPrint friendlyGillaGilla Laddar. När jag lagar stek får jag ofta rester över och förra veckan prövade jag att göra en paj på resterna, trattkantareller och västerbottenost vilket blev jättegott
Igår lagade jag en nyttigare variant av matpaj som blev väldigt god och perfekt att ha i matlådan. Botten är gjord av kikärtor och äggstanningen är baserad på kvarg
Klicka för att dela på Facebook (Öppnas i ett nytt fönster)Klicka för att dela på Google+ (Öppnas i ett nytt fönster)Klicka för utskrift (Öppnas i ett nytt fönster)Klicka för att dela till Pinterest (Öppnas i ett nytt fönster)GillaGilla Laddar
Jag har bara gjort det en gång förut så jag är fortfarande i experimentfasen. Jag har även gjort knutar i varje ände för att minimera risken att det ska rinna ut
Spaghetti och köttfärssås är vår son Ians absoluta favoriträtt och om han själv fick bestämma skulle han nog välja att äta det både till lunch och middag, sju dagar i veckan
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.