Låt puttra medan du gör köttbullarna. Köttbullar. Blanda ihop till en jämn färs och rulla köttbullar. Hetta upp en stekpanna med lite smör och stek köttbullarna runt om så att de får färg, de behöver inte bli genomstekta
Rulla till köttbullar och placera på en smord plåt alternativt en med bakplåtspapper. Grädda i ugnen på cirka 250 grader tills köttbullarna fått en fin gyllenbrun färg. Det tar cirka 8-10 minuter. Spara recept Kommentera Skriv ut Dela E-post Pinna 667
Mamma Scan rullar oftast mina köttbullar men jag tror banne mej att det ska bli ändring på det. Hade köttfärs upptinad som jag var tvungen att göra nåt av och köttfärssås ville ingen ha så jag tänkte att varför inte förnya sej och rulla lite egna köttbullar
På påskafton kommer jag bjuda på påskbuffé här hemma, och för att slippa stressa in i det sist förberedde jag med att steka köttbullar redan nu i helgen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.