Men denna rätts kombination av smaker var lite kul, krämig risotta med kraftig gorgonzola fångades upp av lite söta rödbetor i såsen och på toppen ligger balsamicosteka späda sparrisar, allt toppat med lite klorofyllaktig basilikaolja
Smaka av med salt och peppar. Förbered pytten och stek sedan i panna med smör på medelstark värme under ca 20 minuter tills den är mjuk. 2 st oxfiléeskivor á 200 g
Jag ska dela med mig av maten vi åt i Fredagskväll. När man äter riktigt gott kött så brukar jag gilla när köttet står i centrum och tillbehören behöver inte vara så mycket mer än några färska vitlöksfrästa sparrisar och en klick sås, gärna ett glas vin till det också
D. e. t. b. l. v. n. m. y. c. k. g. o. d. i. a. ä. S. r. f. å. s. u. h. p. N. j. ,. F. ö. x. R. 2. 5. 3. 0. -. 4. O. é. G. z. 1. 7. (. ). B. L. T. K. 6. d l
Avsluta med att blanda ner bladspenat (sköljd) och tärnad mozzarella. Råstek sparris i smör/olja. Skär tournedos av oxfilén och stek eller grilla till en innertemperatur på ca 60°C (medium). Pensla köttet under tiden med glazen (2-3 gånger). 700 g oxfilé. 3 msk Bong Touch of Taste Oxfond med rödvin. 12 st sparris, grön
varva skivad potatis med riven ost, salt och peppar, slå sist på skyn från oxfilén. Garnera med halva ananasskivor och halva tomatskivor runt kanten på gratängformen
Oxfilé. Vispa ihop grädde, fond och kryddor, blanda med rotfrukter och lök. Oxfilé. Klä en ugnsfast form med bakplåtspapper och fyll med rotsaksblandningen, packa hårt och väl
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.