Koka ägget, gärna så att gulan är lite rinnig. Strimla rödlöken tunt. Häll av vattnet från tonfisken. Blanda kesella med en aning dijonsenap och dill, smaka av med salt och peppar
En fest utan bubbel är ingen riktig fest. Fungerar hur bra som helst och är hur gott som helst. För dendelen vägrar jag tulla på både smak och kvalitet
– De är ju nordens egna, klimatsmarta superbär, man behöver inte köpa goji- eller acaibär som fraktats tusentals mil, säger Karin Olsson, matkonsult på Hushållningssällskapet i Uppsala
Oknussligt och oredigerat. Gör du densjälv slipper du dessutom att få hela rätten nerdränkt i kebabsås, vilket är kännetecknget för en köpekebab av klass – så sjukt ofräcsht
Gelen fyller upp magsäcken vilket gör att du känner dig mättare, denger näring åt våra goda bakterier och dessutom bromsar denupptaget av näringsämnen så att de frigörs långsammare till blodet
Det bästa med dennachokladiga efterrätt är att smeten kan förberedas dagen innan och sedan är det bara att grädda chokladfondanterna inför självaserveringen, sådant gillas starkt
Min digitala insamlingsbössa hittar du här. För oss är vattenensjälvklarhetmen i många länder så finns inte rentvatten, det är knappt att det finns vatten alls och de som drabbas värst är barnen
Inlägget är ett annonssamarbete med SvenskFågel. Kyckling carbonara och en tävling med fina priser. Det är väl en hädelse, men jag har ändå i lite grädde i äggblandningen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.