Tänk så många recept man har testat, en del bra andra mindre bra… en del har man glömt bort. Igår fick jag för mig att jag skulle baka tekakor av havregrynsgröt, det gjorde jag förr och killarna älskade detta… de gick åt som smör i solsken
är du - i motsats till mig - vegan, som dessutom föredrar rawfood (med sojabönor, tofu och sånt), så tror jag verkligen den hypade boken Food Pharmacy Kokboken av Mia Clase & Lina Nertby Aurell kan vara en toppenbra bok för dig
Stjälp sedan upp den på ett nytt bakplåtspapper. Häll äggvitorna i en torr och fettfri vispskål. Vispa till ett fast skum (det ska gå att vända upp och ner på bunken
Ta fram en kopp som rymmer minst 2 dl. Mät upp smöret och smält det i mikron genom att köra på medeleffekt ca 15 sekunder tills minst hälften av smöret smält
Receptet lånades från Receptfavoriter. se. Bästa lchf-pannkakan hittills. Använde som mjölk Arlas ekologiska lantmjölk (tidigare kallades den väl gammaldags mjölk
Sätt ugnen på 150°C. Smörj en pajform ca 25 cm i diameter med smör. (Låt smöret bli rumsvarmt och använd gärna slickepott så går det snabbt att smörja utan kladd
Mät upp smör och vit choklad som bryts i bitar i en kastrull. Smält försiktigt på svag värme tills drygt hälften smält, ta bort kastrullen från värmen och rör sedan om då och då tills allt har smält och det blir en jämn smet
Foto. Louise Johansson/Taste by Louise. En gammal klassiker från 80- talet. Är det en rätt från 80-talet som jag verkligen diggar så är det avokado fylld med skagenröra
Häromdagen lagade jag till en av våra favoriter. Kyckling Satay. Ibland gör jag egen jordnötssås men jag har hittat en färdig sort ( Blue dragon) som är jättegod
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.