Jag gjorde två varianter, en medskinka som botten och en med förvälld vitkål. Jag hackade färsk spenat och purjolök, knäckte i ett ägg i varje form och kryddade med salt, peppar och chilipeppar
13 ägg. 1Antal portioner 1 port 2 port 4 port 6 port 8 port Välj 1 sötpotatis 1 silverlök 1 röd chili 2 msk Arla Köket® Smör-&rapsolja 150 g plockad grönkål ½ tsk salt 1 pkt kyld smördeg, ca 250 g 150 g Arla® färskost naturell 100 g Apetina® vitost 3 ägg
Galettemed chèvre, spenat, tomatochskinkaJag är väldigt förtjust i galetter efter att ha bott mycket i Frankrike och dessutom jobbat som crêpeskock på ett crêperie i Paris
Vänd med skarvarna neråt, ringla lite olivolja, flingsalt, peppar och pizzakrydda över. Tipset fick jag från Goda middan, en facebookgrupp jag är med i
Koka upp grädde med lite valfritt örtsalt, ochlägg ned kålen. Grönkål är - precis som all sorts kål - supernyttig, och innehåller massor med vitaminer och mineraler
strö över det andra hackade äggetoch lite paprikapulver garnera med salladsblad. rör samman majonnäs och gräddfil smaksätt med citronsaft salt och paprikapulver
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.