DelaTwitterFacebookSkrivutE-postPinterestWhatsAppLinkedInGillaGilla Laddar. Brukar ni också göra så. Supergott och enkelt tips för att få god smak på både kyckling och pasta
Grunden är som de Zoats jag gett recept påtidigare men istället för att göra dem söta så hade jag i morotspuré, örtsalt, oregano och toppade med ärtor och kyckling
Den är superenkel att göra och håller länge om du förvarar den lufttätt. Små, stora, hårda, mjuka, som de är eller med ost på, dekorerade med kristyr osv…
Gör så här. Påmitt förra jobb och även nu i skolan så går vi ut och lunchar titt som tätt. Hej på Er. Lagat & ätitkyckling med bambuskott och champinjoner och stoppat frysen full med matlådor
Jag gör den på burkananas för man behöver spadet från ananasen. Gör så här. Idag tänkte jag dela med mig av ett favvorecept här hemma, sötsur kycklingpå en blinkning
Gör så här. Kyckling har en benägenhet att blilite torr pågrillen, men inte det här receptet. Pensla på med glazen i slutet av grillningen för bästa resultat
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.