Isabella är tillbaka på förskolan, så hon har längtat. -) Eftersom jag är hemma med Rasmus så får hon inte gå på fritids som dom andra får så hon har haft ett låååångt jullov, vilket vi ju givetvis tycker är mysigt men hon saknar allt sina kompisar ändå
Ingredienser Portioner. 14 frallor 1/2 paket jäst 5 dl kallt vatten 1 msk honung 1 msk olivolja 2 tsk salt 12 dl rågsikt Lägg till i inköpslistan Kupongen är laddad Valfri krydda på små glas 10 % rabatt Santa Maria 3-80 g Mer info Ladda kupong Kupongen är laddad Bryggkaffe 12
Under våren kommer Rebecka att starta ett mindre kallkök med fokus på växtbaserat mathantverk, mest rawfood och matlagningskurser i Olskroken, Göteborg
Det blev en lite längre paus än jag hade tänkt mig för bloggen men nu är jag tillbaka och har dessutom hunnit med att bli mamma under tiden till en liten bebistjej som har fått namnet Felicia och är världens sötaste =) Hon skulle egentligen ha kommit i början av maj men hon hade lite bråttom ut och kom redan i början av april men klarade sig bra från början och har inte behövt någon hjälp med andning/värme
Det dröjde en tid innan jag började utveckla bloggen till vad den är idag, dvs en personlig blogg som handlar om mig, min familj och naturligtvis MAT, massor med mat
Månadens första recept blir Libanesisk pizza med Zaatar. Detta är en väldigt populär frukosträtt som både går snabbt, enkelt och smakar smakar perfekt till morgonkvisten med en kopp te
Jag har ett par favoriter själv och däribland denna Valnötssill med honung och balsamvinäger, ett recept jag hittade för flera år sedan och gjorde om så den passade oss lite bättre
Ambitionsnivån är alltid hög, men jag har alltid svårt att komma igång med bloggandet efter årsskiftet, det är så mycket annat som ligger och väntar, veckorna går och plötsligt har halva februari gått, men nu är jag tillbaka igen med åsikter, recept och dryckestips, vi börjar med grova knäckebröd som är passar utmärkt med en mogen brieost och lite fikonmarmelad
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.