Gäddfärs (av Sofia Gartman i Göteborg)
Hemmets Journal
Hemmets Journal
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • gädda
  • 1 tsk salt
  • 1 krm vitpeppar
  • kajennpeppar
  • 1 st ägg
  • 3 dl vispgrädde
  • 3 st äggvitor
  • 1 msk margarin
  • 2.5 msk ströbröd
  • citron
  • 300 g räkor
  • 50 g margarin
  • 3.5 dl fiskbuljong
  • 3 msk vetemjöl
  • salt
  • 1 dl vispgrädde
  • 1 msk margarin
  • 2.5 msk ströbröd
  • citron
  • 300 g räkor
  • 50 g margarin
  • 3.5 dl fiskbuljong
  • 3 msk vetemjöl
  • salt
  • 1 dl vispgrädde

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.