Frukt är inte godis. Men den kan bli, om man bara introducerar den för rätt vänner. I år fyller jag påskägget med lite nyttigare, men inte mindre goda, sötsaker
Det blir en stor deg som räcker till fyra rejäla, härliga limpor. När jag bakade dessa mjuka och goda limpor, med rågsikt och linfrö, utgick jag ifrån ett mycket användbart brödrecept som finns i boken 'Vår kokbok'
Här kommer ett gammalt recept i repris och nu är den även Smartpointsberäknad åt oss Viktväktare. Köttgryta tar lite tid att göra då köttet behöver kokas lite längre, för att den ska bli mör och fin
När jag skrev om maskrossirapen fick jag frågan om ett våffelrecept att avnjuta ihop med sirapen. Vi har ganska nyligen skaffat oss ett våffeljärn och lyckades i samband med det lägga vantarna på ett fantastiskt våffelrecept
Följ 175 grader på Instagram. Ibland samverkar saker och ting på ett nästan kusligt vis. Först fyller jag halva frysen med sockerkaksrester efter ett antal misslyckade försök med att få fram ett recept på den här chokladkakan med cream cheese-fyllning
Lägg laxskivorna och rotfrukterna i fyra matlådor med lock. Lax. Sätt ugnen på 175 grader. Lägg laxskivorna i en ugnsform och skär ett snitt i varje filé
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.