Fyra sorters chokladbollar på chokladbollens dag
175 grader
175 grader
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 180 g rumstempererat smör
  • 2 dl florsocker
  • 2 tsk vaniljsocker
  • 4 msk kakao
  • 6 dl kaksmulor
  • 180 g rumstempererat smör
  • 2 dl florsocker
  • 2 tsk vaniljsocker
  • 1,5 deciliter hallonpulver
  • 6 dl kaksmulor
  • 180 g rumstempererat smör
  • 2 dl florsocker
  • 2 tsk vaniljsocker
  • 4 msk kakao
  • 6 dl kaksmulor
  • 200 g skalade pistagenötter
  • 180 g rumstempererat smör
  • 2 dl florsocker
  • 2 tsk vaniljsocker
  • 6 dl kaksmulor

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.