Fyllda lammfärsbollar från Marocko
Hemmets Journal
Hemmets Journal
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 1 st lök
  • 2 st vitlöksklyftor
  • olivolja
  • 2 tsk spiskummin
  • 1 skiva bondbröd
  • 1 dl mjölk
  • 500 g lammfärs
  • 1 tsk salt
  • 1 krm nymald peppar
  • 4.5 st hårdkokta ägg
  • 1 dl mandel
  • koriander
  • 1 st lök
  • 2 st vitlöksklyftor
  • olivolja
  • 2 st tomater
  • 3 dl vatten
  • 2 st kycklingbuljongtärningar
  • 1 dl russin
  • 1 st kanelstång
  • 1 tsk honung
  • 2 krm harissa
  • flingsalt
  • couscous

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.