Fyllda cannelloni
Hemmets Journal
Hemmets Journal
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 1 paket färsk lasagne à 200 g
  • 1 förpackning Kelda ostsås à 2 1/2 dl
  • 400 g blandfärs
  • 1 gul lök
  • 1 vitlöksklyfta
  • salt, peppar
  • 250 g djupfryst bladspenat
  • 2 ägg
  • 2 msk nyriven parmesanost
  • salt, peppar
  • 1/2 tsk basilika
  • 1/2 tsk oregano
  • 1/2 finhackad lök
  • 1 liten vitlöksklyfta
  • 1 burk krossade tomater
  • 1 tsk socker
  • salt, peppar
  • 1 dl riven ost
  • flytande margarin

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.