Här är en variant med lammfärs fylldamed fetaost och serverade med en mustig tomatsås. Pannbiffar är enkla att göra och de går att variera lätt med olika smaksättning och tillbehör
Middagen bestod av utskuren biff som grillades, fyllda bakpotatisar, en grönsallad och två såser. Såserna var dels den nämnda tomat och rostad vitlökssåsen och dels turkisk yoghurt smaksatt med vitlök, lite olivolja samt salt och peppar
Salta o peppra 400 g köttfärs o forma platta biffar o lägg på en mozzarella skiva o lägg på en tunn biffskiva över så osten blir "inbakad". Efter 30 min tar du ut formen o rör potatusen med örtsmör. (rör ihop 2 msk smör med lite dragon , timjan o körvel. 30 min tar du ut formen o rör potatusen med örtsmör
Platta ut biffarna, gör ett litet hål i och klicka i fyllningen täck hålet sedan med färs. Gör färsen enligt grunreceptet i din kokbok eller på ditt egna vis, krydda endast med peppar och salt
Ugnsrostad broccolimos medfylldabiffarmed ädelost. Biffar. Knäck 2 st ägg och blanda med färsen, blanda i lökmixen och krydda med salt, kryddpeppar och vitpeppar
Fantastiskt goda Fajitas inlindade i ett hembakat tortillabröd med Guacamole och en röd sås med spiskummin som sätter den där sista smaken av en riktigt god tex-mex rätt
Ni vet en god gryta, kanske lite kycklingspett med jordnötssås och friterad kyckling med sötsursås. Det här receptet skrev jag upp efterhand som jag hällde i allt i grytan men mot slutet hällde jag i lite mer, så smaka gärna av efterhand med vissa såser och kryddor så att du får såsen precis som DU önskar den
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.