Skär ett snitt i filéerna på långsidan, fyll medmozzarella/salami blandningen, fäst med tandpetare. Servera med klyftpotatis, råstekt potatis eller en härlig potatisgratäng och sallad
Dagens kyckling vart en lyckad kombination av några smaker som jag tycker om ihop , det är vitt vin med dragon och en skvätt dijon som bara ska anas i bakgrunden
Mat i ugn blev ledorden och jag bestämde mig för att göra en plåt fylldmed parmalindad kycklingfilé som jag fylldemed parmesanost och färsk oregano, potatis, palsternacka, röd lök och svamp
Fäst med tandpetare och bryn filéerna runt om i en stekpanna med smör. Servera med ris och sallad. Skär ett snitt i filéerna och fyll varje filé med 2 salamiskivor och strimlad paprika. 4 st kycklingfiléer
Servera med grönsallad och potatis, kokt, ugnstekt, klyftpotatis. Skär ett snitt i varje kycklingfilé och fyll den med 1-2 skivor mozzarella, soltorkade tomater och basilika. 125 g mozzarella
Vik ihop kycklingen och ”sy ihop” snittet med tandpetare eller en grillpinne. För mer Medelhavssmak kan en kvist rosmarin eller några basilikablad gärna få smyga sig in
Fylldkycklingfilé. Jag fick en hel del uträttat och både smått och gott fick följa med hem. Vi kom hem i tid och jag har hunnit mysa och leka med mina busungar på eftermiddagen
Krydda med salt och peppar. Toppa med persilja. Lägg på en plåt med bakplåtspapper. Blanda potatis med olja, salt och peppar och bred ut den på en plåt med bakplåtspapper
Fäst med tandpetare och bryn filéerna runt om i en stekpanna med smör. Servera med ris och sallad. 4 st kycklingfiléer. 14 st kycklingfiléer 8 skiva salami 1 st röd paprika salt och peppar 1 msk smör eller margarin 2 dl vispgrädde 1 dl vatten 1 msk kycklingfond 1 msk kinesisk soja Servera med. 225°Skär ett snitt i filéerna och fyll varje filé med 2 salamiskivor och strimlad paprika
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.