Att fylla fläskfilé och kyckling tycker jag är riktigt najs. Skölj och ansa fläskfilén, torka av. Fördela skinkan omlott ovanpå fläskfilén, och sedan mozzarellaskivorna
) Receptet på fläskfilén är eget hittepå och god var även den. Fylldfläskfilé 2 port1 fläskfilé, ca 500 g200 g mozzarellaost1 stor vitlöksklyfta, tunt skivad½-1 dl hackad basilika1 näve ruccolasalladcrème de balsamicosalt och svartpepparSkär ett lång snitt längs med hela filén, fläk upp köttet och banka ut det lätt så det blir något så när jämntjockt
Fylldfläskfilé. Vi börjar med en varmrätt som vi satte i oss igår, fläskfilé med gratinerad potatismos och rödvinssås, som genast kändes värd en plats på listan över förslag på nyårsmenyn
600 gram välputsad fläskfilé. Putsa filén, skär en skåra längs med filén. Bryn baconet, låt rinna av på hushållspapper och blanda sedan hälften av baconet med ost och tomaterna
Tryck till fyllningen och rulla ihop fläskfilén. 600 g fläskfilé. Sätt ugnen på 175 grader. Snitta filén längs med (men inte helt igenom) och banka ut den med en köttklubba
Sätt ugnen på 175 grader. Salta och peppra köttet. Snitta filén längs med men inte helt igenom. Fyll snittet med osten och tomaterna och bind upp med stektråd på 5–7 ställen med jämna mellanrum
Fylldfläskfilé. Ansa fläskfiléerna och skär ett snitt längs med. Hacka soltorkade tomater, kapris och oliver, och fördela ut det samt smulad fetaost över fläskfilén
1 fläskfilé. Ansa köttet. Skär en skåra längst med filén. Lägg i klippta soltorkade tomater, de tunt skivade vitlöksklyftorna och bitar av mozarellaosten
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.