Bara att späda med vatten om denblir för stark när du väl ska tina och använda skapelsen. Man kan använda allt påenkyckling, precis som pågrisen (från tryne till knorr som det heter) och alla andra ätbara odjur
Observera att jag inte har i något salt eller annat i burgarna, det är bararen färs. Man kan ha koll påvilket djur som färsen kommer ifrån som beskrivs ovan (och att deninte är ompackad eller ommald a la ICA)
Lägg ihönsbuljongtärningarna och philadelphiaosten. Rör om tillsosten smält. morötter, rivna (ca 4 st). 1purjolök, fintstrimlad. 1vatten. 1hönsbuljongtärningar. 1philadelphiaost, med örter och vitlök. 1svartpeppar, nymalen. 14 port Ingredienser 0,5 l morötter, rivna (ca 4 st) 1 purjolök, fintstrimlad 1 l vatten 2 hönsbuljongtärningar 200 g philadelphiaost, med örter och vitlök 1 krm svartpeppar, nymalenMorotssoppa – gör så här. Koka morötter och purjolök ivatten 5 min
Få se om eller när jag utvidgarmin repertoar, men - när något smakar så bra och är så populärt som detta, då finns det ingenanledning att ändra ett vinnande koncept
Antingen älskar man eller hatar den. Menidag är det varkenlakrits, leverpastej ellercitroner som gäller, utan ett hederligt, glutenfritt surdegsformbröd
Ta av skalet från de bakade vitlöksklyftorna och lägg dem ien bunke. Det skulle levereras ny låda frånÅrstiderna också så jag behövde bli av med de sista grönsakerna från förra veckans leverans och göra plats för nya
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.