Sockerkaka med brynt smör. Chokladkaka med kokossocker. Fudgekaka från Söta saker Mjuka kakor. Ett av mina absoluta favoritrecept ur min nya bok Söta saker
Om önskas dekoreras chokladbitarnamed smält choklad och Naturlig Dekoration hallon/jordgubb/blåbär. Till och med jag som inte är speciellt förtjust i lakrits, tycker att nedanstående recept blev en riktig höjdare
Det som jag tycker är så bra med den här sortens bakverk (förutom hur snabbt och smidigt det går) är att man inte behöver följa mått och ingredienser precist
Kärna ur dadlarna och mixa tillsammans med nötterna. Ställ i frysen medan du smälter chokladen. Häll över chokladen och toppa med kakaonibs och flingsalt
Det firar jag med en fudgekaka i långpanna, som jag tycker att ni ska baka till morgondagens final. Receptet är taget ur Linn Larssons nyaste bok ”Älskling maten är klar”, fast med ändringar i beskrivning och en minskning av socker
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.