Fudgekaka med flingsalt
mariagrahn -
mariagrahn -
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 100 g smör
  • 2 ägg
  • 3 dl socker
  • 1,5 dl vetemjöl
  • 5 msk kakao
  • 2 tsk vaniljsocker
  • 1 krm salt
  • 175 grader
  • 20 minuter
  • 2 dl grädde 1 dl socker 1 dl sirap 100 g mörk choklad 100 g smör Blanda alla ingredienser utan smöret i en kastrull.Låt koka (puttra) i 15 minuter.Tag bort kastrullen från plattan/värmen och tillsätt smöret, rör ihop.Häll över den svalnade kakan och strö över lite flingsalt.Servera gärna med en klick vispad grädde. Mycket Gott!2014-10-26 @ 21:53:51

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.