Preheat oven to 350 degrees F (176 C), and arrange pecans on a bare baking sheet. While the oven is preheating, peel, core, and thinly slice apples (see photo)
Hej på er,. Efterrättstips på ingång, håll i er – det här är goa grejer. ). Paj funkar alltid och om du tänker dig att du kombinerar det med pecannötter, kolasås och vaniljglass så förstår du att det knappt kan bli fel
I år är första året jag haft adventskalender, och verkligen legat steget före. Haft möjlighet att ta foton i dagsljus, skrivit upp mängder av idéer redan tidigt i höstas, och dessutom faktiskt - kunnat experimentera och pröva mig fram
Det var ganska många som provade ICAs Midsommartårta för ett par år sedan. Det var en jordgubbsmoussetårta med en kladdig chokladbotten som var supergod
Det är nästan lite svårt att hänga med i vårens rasande tempo just nu. Härom dagen gick det dessutom upp för mig att det redan nästa helg är Valborgmässoafton och Första Maj
Gino är en riktigt klassiker som säkert de flesta smakat på någon gång. Lättgjord och riktigt snabblagad är den och så innehåller den frukt och bär vilket alltid är bra att äta
Det här med att hitta ett recept för minipavlova var inte det enklaste. Eller ja, det fanns en del recept på minipavlova men många lät alldeles för avancerade för en spontan lördagkväll