Fryst jordgubbscheesecake med solrosbotten
Matklubben.nu
Matklubben.nu
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • Botten
  • 6 dl solrosfrön
  • 2 msk hampafrön (kan uteslutas)
  • 12 färska medjooldadlar
  • urkärnade
  • 2 msk kokosolja
  • ½ tsk havssalt
  •  
  • Fyllning
  • 5 dl färska jordgubbar eller osötade frysta jordgubbar
  • Saften från ½ citron
  • 1 ¼ dl flytande honung eller Agavesirap
  • 250 g Kesella/Kvarg eller grekisk yoghurt
  • 250 g mascarpone
  •  
  • Garnering
  • 2½ dl färska jordgubbar
  • Några ätliga blommor

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.