Jag gjorde dessa för ett tag sedan när hon låg i hög feber ochmed en enveten hosta men så mycket annat (fler sjuka barn, energitjuvande bisaker etc etc) har hunnit komma emellan att det är först nu som jag har haft lust (och tid) att sätta ner rumpan i soffan ett tag för att redigera bilderna, leta fram receptet och blogga in detta
Flytta över skålen till maskinen när rätt temperatur uppnåtts och börja vispa med vispen (givetvis kan detta göras med en vanlig elvisp också men jag föredrar maskinen eftersom man slipper stå bunden med vispning så länge)
Scrape the seeds from the vanilla bean and add them to the yolks together with the caster sugar andwith an electric mixer whisk on medium speed until the mixture is pale yellow and thick
Vispa smör ochcream cheese mjukt. En god middag är avnjuten, barnen sover (äntligen) gott i sina sängar, ett glas rött står framför mig, regnet har äntligen (ja ni läste rätt, äntligen) börjat at falla och kanske kan man våga hoppas på en OS-medalj om ett tag
Smaksätt med kanel och hackad mörk choklad. För ett tag sedan blev jag tillfrågad av SodaStream om jag ville vara med i en utmaning om att laga en somrig dessert med SodaStreams smaksättare Natural som ingrediens
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.