Jag gör degen med händerna för att det mjölkfria margarinet ska gå in så bra som möjligt. Det här är en ny variant av pajen med cornflakes- och frågan är om inte den blev nästan ännu godare
Dessa kan man äta som de är eller med något gott pålägg. Påminner om sega ostbådar i konsistensen men smaken är inte lika salt och fettig som jag tycker att ostbågar är
Varför inte bjuda på denna goda kladdkaka en fredag som denna. En härlig kladdkaka toppad medmjölkfri grädde och härliga blåbär - mjölkfri, äggfriochglutenfri
valfri torkad frukt. Lägg alla ingredienserna i en bunke alla utom den torkade frukten. Knåda in torkade frukten ( dela den eventuellt i mindre bitar först) i degen
Jag tog vad jag hade i skåpen och det var inte mycket måste jag säga . Jag slängde ihop en kaka under eftermiddagen då vi skulle ha middagsgäst denna söndagseftermiddag
Det betyder kött från gräsbetande djur, vildfångad fisk, ägg, rotfrukteroch grönsaker, fruktoch bär, rena kallpressade oljor, kokosmjölk, samt nötter och frön av alla de slag
Fyll påmedvetefri mjölmix tills du känner dig nöjd med konsistensen. Fyll påmed resterande vätska. Men jag är ju ännu bara en enkel nybörjare påglutenfritt så jag kanske möter mina motgångar framöver
Ju längre desto mindre textur på kakan. Vänd försiktigt ner äggvitan i smeten med hjälp av en slickepott Blanda försiktigt så att smeten förblir fluffig
Ett riktigt härligt vårbröllop var det med ett vackert brudpar, en massa glada och finklädda gäster, god mat, roliga tal och uppträdanden, ochmed en hejdundrande och kärleksbubblande fest långt in på småtimmarna
Vänta med att bre på frostingen till de är någorlunda kalla. Häll på sirapen och en nypa salt låt det koka ihop till äpplena är mjuka och sirapen fått en liten seg konsistens
Eftersom världens bästa storasyster erbjöd sig att vara hela da'n med Ida behöver jag bara göra mig själv i ordning och kan därför vara tidigt på jobbet
Så gott, lätt och härligt med det knapriga täcket. Mjölkfritt, äggfrittoch kan göras glutenfritt. Häromdagen fixade vi cornflakespanerad fisk till lunch
Klicka ut på bakplåtsklädda plåtar. Tomt i skåpet och lördagsfika önskas. 15o g mjölkfritt margarin. 2 dl rena havregryn från Semper eller provena. knappt 3 dl ljus naturligt glutenfri mjölmix. i det ”veterecept” som jag utgick från var det 2 dl – men det var alldeles för löst, så jag fick lägga i mer – och då valde jag jyttemjöl för att det binder vätska så bra. Sätt ugnen på 200 grader. 15o g mjölkfritt margarin
Jag gjorde en skinkstuvning på skinka, sempers fin mix ochrismjölk. Lägg fyllningen på ena sidan av den utplattade degen och vik sedan i hop den på mitten
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.