Så går denna Alla helgon helgen mot sitt slut och ljuset som brunnit i fönstret på kvällen får nog stå kvar där ett tag till, det ser varmt och inbjudande ut och ger en ganska trygg känsla
Jag har bara gjort det en gång förut så jag är fortfarande i experimentfasen. Jag har ju haft sån tur att jag har fått min farmors gamla hushållsassistent som ju har köttkvarn och korvhorn å allt och det funkar hur bra som helst
Har varit ute och handlat, hittade Majskyckling som blir morgondagens middag. Har ni testat den svenska hel majskycklingen från Guld Fågeln som nyligen kommit ut på marknaden
) Har flera gånger sagt att hemgjord glass är hundra gånger godare än köpt men nu har jag hittat en storfavorit nämligen Dulce de leche glass med parannötter, kolasås och hasselnötsstänger
Jag har nämligen trott att det inte kan bli gott, att det blir för surt. Sedan jag hittade den goda vildgurkan för en tid sedan, fick det mig att fundera på om det ända inte är möjligt att med inläggningar utan socker ändå
Sitta. Det här har jag gjort sedan jag kom hit ↓. Nu har jag vart i sommarstugan i prick fyra dagar. » Tagit den där ljuvliga varma duscharna som känns så renande och avkopplande efter en dag i träningskläder/myskläder/bikini
Men vilket underbart väder vi har haft i veckan, sommaren kom verkligen med besked. Idag har de dock regnat men det känns faktiskt bara skönt att få en mellandag och mysa inne och pyssla med sånt som man har lagt åt sidan när man hellre har velat njuta av det fina vädret
Släng ihop de godaste saffransbollarna på ett kick. Åh va dom är goda och enkla att göra. Många av er kommer säkert känna igen receptet, det är nämligen samma recept som mina mycket omtyckta kokossnöbollar
Vimplarna har jag skrivit ut från en gratis-sida och tejpat fast på tandpetare. Sen har jag färgat vaniljfrostingen med pastafärg för att få till den där blåa Frost-färgen
Ofta när man gör egen glass får man en massa äggvitor över. Då kan man passa på att göra denna thai-inspirerade kokosglass med smak av både lime och citrongräs
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.