Asiatisk pyttipanna, här kan du tillsätta räkor, kyckling, andra grönsaker m. olja 1 gul lök, hacka 100 g haricots verts 4 champinjoner, skiva 200 g körsbärstomater, halvera 2 vitlöksklyftor, riv 2 ägg 2 msk japansk. - Läs hela inlägget här 4 portioner olja. 2 ägg
Smaka av med soja, salt och peppar. Tillsätt vitlök och ris och stek lite till. salt och svartpeppar. Stek lök ochgrönsaker under omrörning 3–5 min. 2 Knäck i äggenoch rör om. 2 st ägg
4 300 g skivad, rökt skinka 1/2 purjolök 4 port ris 500 g wokgrönsaker 3 msk olja 2 tsk curry 2 msk färsk riven ingefära salt och peppar 4 äggLägg till i inköpslistan
Tillsätt blomkål, morot, chili och ingefära och woka på riktigt hög värme och under konstant omrörning tills grönsakerna börjar mjukna lite men fortfarande har kvar lite krispighet
Ta upp äggetoch skär det i tunna strimlor. Vispa upp ett ägg lite lätt. Häll det i en panna med flytande margarin och se till att det flyter ut ordentligt
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.