Årets populäraste recept är istället denna snabba fredagskyckling med tomat, vitlök & basilika. Nu börjar året lida mot sitt slut och jag har kikatigenomstatistik för årets alla inlägg och recept
Sous-vide betyder att maten är tillagadi vakuumpackad påse och vattenbad eller ångugn. Vill bara tipsa om hur du kan göra hasselbackspotatis på lite snabbare vis
Det kallades "Fredagskyckling" och "Läcker final" så svårt att låta bli. Jag har insett att jag är väldigtdålig på att utnyttja den inspiration från mattidningar som jag prenumererar på
Ett annat område är matlagningiångugn. Matälskaren och Aglio et olio. Här kommer jag att berätta om hur vi använder den och varför en hel del råvaror och lagade rätter blir så bra iångugn
Har du ångugn. Veckan fick ju ett litet abrupt slut med litevinter så här iapriltider. -) Så mina trädgårdsplaner (som jag tjatar om heela tiden) fickåterigen skjutas upp på framtiden
Skala äggen försiktigt och stjälp sedan upp dem försiktigt på var sintallrik. Finhacka rödlök och gräslök och servera bredvid äggen med gräddfil och löjrom
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.