Jag brukar lägga på kvarg och bär, nötter eller Walden Farms sockerfri chokladsås ^^. Mitt recept på dessa magiskt enkla och nyttiga ”husmanskost” är följande
Denhär alltiett gratängenärriktigt, riktigt god. är det på sommaren tar jag en "påsgratäng" som jag blandar med tomater, vitlök, champinjoner och vitt vin (balsamvinäger vit går också bra)
Finhacka den gula löken. Så klart blir det billigast med kycklingbuljongtärning eller någon pod kycklingbuljong men godast blir det med en bas på hemlagad buljong
Denhärtexten kommer från Hälsa som livsstil. På morgonen sköljde jag den blötlagda blandningen av bovete och linfrön väl innan jag sedan kokte gröt på det
Eftersom det har varit dåligt med högtidsdagar på sista tiden, och väldigt gott om härlig äggvita efter all vaniljkrämskokning här i bageriet, bestämde vi oss för att det ärMarängsvissens dag imorgon
Först hittade jag inte datorväskan och for runt som en galning och letade överallt, sen låg den snällt och prydligt precis därden skulle vara… då är man nervös och virrig vill jag lova
Riv mandelmassa och lös den med. Först ut ärbotten. Tillsätt mandelblandningen. Fortsätt med fyllningengenom att riva mandelmassa och blanda den väl med smör
Och jag vill ju gärna tro att jag inte ärdenenda som är så bekväm av mig och särskilt gällande frukostmålet som gärna ska innebära så lite jobb som möjligt men ändå hålla mig mätt fram till lunchen
I Norden har vi ju de fantastiska danska smörrebröden som förgyller mackhimlenmen det är ju inte riktigt samma sak som en smörgås som dryper av smält ost, bacon, kött, sylt (jodå), banan, (jodå, en gång till), jordnötssmör, majonäs, och allt vad man kan hitta på
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.