Solen skiner och jag är på bästa fredagshumör. Det verkar inte som om de brukar göra kladdkakor i Frankrike, eller så var hon inte så inne på bakning och efterrätter, men hon trodde faktiskt att jag hade misslyckats med kakan
Igår såg jag närmligen flera ( på sociala medier) som hade bakat bullar så i helgen ska jag unna mig en och annan bulle jag med( har ett gäng som ligger i frysen och väntar)
Toppa med färsk grädde. Garnera gärna med lite riven choklad. Den heter säkert något annat, men vi gav den namnet Tahu,,, för vi kunde inte hitta något namn på den och när jag la upp en bild på Facebook till en kompis som kallas Tahu trodde en väninnan att den hette så
Sweetchilikyckling med ungspotatis, avocadocreme o tomatsallad. Kortvecka o redan fredag. Recept Sweetchili kyckling med Avokadocreme, ugnspotatis o tomatsallad
Krydda med svartpeppar, sambal olek & soya. Servera med ris eller potatis och lite grönt. Skär paprikorna i små tärningar och lägg i en bunke Slå i champinjonerna (ej spadet)
Eftersom det blev "hemmafest" ikväll så firar jag med en Blue Arrow och lite Prosecco. Kör mandelmjöl och sesamfrön i mixer så de blir till mjöl (eller gör som jag, blanda helt "fräckt" mandelmjöl och sesamfrön i en bunke), blanda sedan med resterande ingredienser
Å så hade han med sig en fantastiskt god ost. Med lite kex och skogsbärsmarmelad till osten satt det såååå perfekt innan maten som blev Gorgonzolabiffar med klyftisar
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.