Häll ner havregrynen och låt hela blandningen svalna till ca 35-37 grader. Halloj. Vet ni vad jag insåg häromdagen när jag bläddrade bak några sidor här på bloggen
Fredag - Fisk i gryta, gratäng och soppa. Som avslutning på denna fiskvecka får det bli det mest klickade fiskreceptet här på bloggen, 27 162 visningar på ett år drygt
Att få en perfekt tillagad fisk behöver inte alls vara svårt bara man tänker på att fisk har kort tillagningstid och att tillagningen även fortsätter efter att fisken tagits bort från värmen
Fredag och det kanske kan passa med en medelhavsinspirerad fiskgryta till middag. Med lite fräst purjolök och champinjoner och några räkor som extra tillbehör duger den gott som fredagsrätt
Fredag - Färdig grillad kyckling. Särskilt när det är fredag, bara slinka in i butiken och köpa med sig en färdig grillad kyckling, ställa fram den på bordet med lite olika grönsaker och sedan enkelt göra sig en wrap
Jag får nog göra lite google-arbete imorgon tror jag för jag vägrar spendera hela kvällen hemma. Äntligen, bloggverktyget fungerar igen och det är freeeeedaaaag
Hela baknings proceduren startade jag redan kvällen innan med att "skålla mjölet" vilket innebär att hälla kokande vatten över fullkornsmjölet som ska användas till brödbaket för att sedan låta det stå täckt med plastfilm över natten
Köttet som räcker hela veckan. Lägg ned det i en gjutjärnsgryta med lock tillsammans med grovt hackad gul lök, hela vitlöksklyftor, grovt hackad chili, kryddor, lime delad i fyra delar
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.