Frasiga potatisplättar med romsås
Svt
Svt
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • potatis
  • 1 mjölk
  • 1 ägg
  • 1 äggvitor
  • 1 vetemjöl
  • 1 crème fraiche
  • 1 skirat smör
  • 1 liten schalottenlök
  • 1 vitvinsvinäger
  • 1 hackad dragon
  • 1 rom
  • 1 vispad crème fraiche1. Koka potatis i saltat vatten, gör en puré med mjölk och creme fraiche. Låt svalna.  2. Tillsätt mjöl och sedan ett ägg i taget.  3. Vispa äggvitorna hårda och vänd ner i purén.  4. Stek crepen i het panna med lite skirat smör. 5. Finhacka löken och koka ihop med vinäger tills det är torrt. Låt svalna och blanda med vispad creme fraiche, finskuren dragon och rom.

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.