Då får man den härliga chokladaromen med ett trevligt skum på toppen. Jag, det finns säkert de som hävdar att man inte ska behöva fika överhuvudtaget och jag håller delvismed
Råa rabarber är på tok för sura påmin smak, så i detta recept har jag valt att koka rabarbernmed kanel & socker, det ger den mer sötmna, och jag tycker nästan att den smakar mer då
Blanda all bärvätska i en kastrull och blanda med socker. Så vi kokade saft på förra årets skörd. Nu när det är hög tid att skörda bär till sylt och saft eller bunkra upp förrådet i frysen, kan ej frysen vara full av bär från förra året
-) Det skulle vara Rabarbermed kanel, men av någon anledning tog jag ivaniljistället för kanelstång, när jag kokte marmeladen, och upptäckte intemitt fel förrän efter den var färdig, Så alltså kan man byta ut kanelen i det receptet mot vaniljfrön och det blir jättegott ändå
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.