Här fick jag dela med mig av pyssel, inredningsidéer och inspireras av likasinnande. Är man noggrann så belönas man med väldigt tjusiga små bakverk att imponera på gästerna med
Pensla smördegen med ägg och strö över pärlsocker. Riv mandelmassan över smördegen. Vik långsidorna omlott mot varandra och nyp till kortsidornas kanter
Sikta ihop mjöl, bakpulver, kaneloch salt i en bunke. Vispa ägg och råsocker pösigt tillsammans. Tillsätt äpple, morot, yoghurt och smör till äggblandningen
Den syrliga och enormt vackra harsyran – på bilden en röd variant – är lika dekorativ där den breder ut sig med sina skira tunna blad över marken på sin växtplats, som den är som garnering eller extra smaksättare på tallriken
Dessa är helt perfekta att ha med i väskan under dagen och äta som mellanmål. Därav gjorde jag bara någon dag senare nya mellanmålmuffins med samma grund, dock denna gång med en smaksättning av kola/kanel/äpple/morot
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.