Frasig fisk med gurk- och myntasallad
Pyttes. Matblogg nr 59267054
Pyttes. Matblogg nr 59267054
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 1 person
  • 150 g vit fiskfilé; jag använde hajmal
  • 1 ägg
  • 1 dagsgammal fralla, eller rostbröd, eller vad du har som är lite torrt
  • 2-3 msk riven parmesan, jag använde färdigriven fulparmesan i påse
  • 2 msk rapsolja
  • 1 msk smör
  • 10 cm gurka
  • 1/2 liten röd lök
  • 1 litet gäng färska myntablad
  • 2 msk matlagningsyoghurt
  • 1/2 lime Salt och peppar
  • 2-3 potatisar

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.