Fransk Lantkorv
Blombergs Mat & Dryck
Blombergs Mat & Dryck
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • ½ kg mager grisbog utan ben.
  • 300 g nötlever.
  • 200 g späck
  • 4 kalla kokta potatisar.
  • 2 msk potatismjöl.
  • 1 ägg 1 stor finhackad smörfräst lök.
  • 2 tsk salt.
  • 2 ½ krm svart peppar.
  • 1 krm paprikapulver. Stark.
  • 1 krm paprikapulver. Söt
  • 1 ½ tsk kummin .
  • 3 finhackade vitlöksklyftor.
  • 1 dl finhackad persilja.
  • 5 cl cognac
  • 3 m svinfjälster.

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.