Sätt ugnen på 180 grader. Lägg sötmandeln, valnötter, fiberhusk och mjukt/smält smör i en matberedare. Ta ut degen och sprid ut i en form med avtagbara sidor
Smält chokladen i mikron. Häll krosset i den smälta chokladen. 200 gr vit choklad. Krossa polkagrisarna. Låt dem ligga kvar i påsen sno runt en handduk och krossa dem med hjälp av en hammare
kör den första chokladen i en mixer eller hacka jättefint. rör ner den hackade chokladen sen. smält den andra chokladen och lägg lite på varje, och ett hjärta eller vad du vill garnera med överst
Jag sparar den för det mesta och sen när jag har fått ihop några äggvitor så gör jag lite fransk maräng, bra att ha i skafferiet för man vet aldrig när man får besök och då kan man trolla ihop en sån här "bakelse"
Låt macaronerna svalna och fyll med valfri fyllning. Jag ville ha dem vita och vintriga med en smak av mint och jag måste bara säga att de blev så goda med den krämiga fyllningen av vit choklad, philadelphiaost och krossade polkagrisar, mums
Stäng av plattan och lägg ner den mörka chokladen i bitar. Recept chokladtryffelrutor – ca 20 st. 100 g mörk choklad (minst 70%). se Upplands egen matkasseEn ung och driven man Shwan Ghalandari på Rififi, Garys, Basilico och PaniniLCHF pannkakor stulet av Malenas PlaceEspresso house på konsterthuset i Stockholm och dess inredningAroma Marketing Sverige främjar din verksamhet med dofter Recept chokladtryffelrutor – ca 20 st 50 g smör. 100 g mörk choklad (minst 70%)
Chokladtopping. Chokladtopping. Jag har bakat en del raw food kakor och tårtor med varierat resultat men i påsk testade jag denna , originalrecept från Emma och himmel så gott
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.