Kikar in lite snabbt med ett recept på franskamaränger, ibland blir man bara så sugen helt enkelt. Klicka ut marängenmed hjälp av två skedar på en plåt med bakplåtspapper
Jag är inte så förtjust i att äta maräng, bara som en kaka. Varvade med smält choklad och rostad kokos och sådär riktigt spröda men med en seg och härlig kärna
et toppade han cheesecaken med en italiensk maräng. Maräng. Men denna helg blev det ombytta roller och han bjöd på denna mörka choklad cheesecaken med en liten touch av havssalt som bröt av de söta på ett underbart gott sätt
Linds vita chokladkulor ”Strawberries & cream”. Idag blev det iallafall Sega, härliga marängesmed smak av denna underbara vita chokladmed smak av jordgubbar och grädde
Runda marängbottnar varvas med vispad grädde massor av riven vit choklad. Gör så i tre fyra våningar toppa med färska bär och ännu mer riven vit choklad
Smält mörkchoklad och låt stå medan du gör marängen. Sätt den över en kastrull med sjudande vatten och vispa tills sockerkristallerna smält, och smeten har blivit vit och glansig
Tag bort bunken från vattenbadet och vispa med hög hastighet tills smeten svalnat. smält choklad i ett vattenbad och vänd försiktigt ned i smeten så att den blir lite randig
Man kan använda dessa till antingen en marängswiss eller bara äta dem som de är. Bryt chokladen i mindre bitar och temperera detta över en kastrull med vatten
Pynta sedan medchokladknappar som spökögon som du fäster fast med lite glasyr. Idag gjordes det maränger som skall tas med till hallowenkalaset imorgon
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.