Naturligt glutenfria frallormed durramjöl. De här naturligt glutenfria frallorna blev riktigt bra. Jag höll medvetet ingredienslistan kort för att skapa ett så enkelt vardagsbröd som möjligt
Rör ihop kvargen med havregrynen och tillsätt sedan salt och bakpulver. Rör ihop och sätt igång ugnen på 200 C och förbered en plåt med bakplåtspapper. Fördela ut 4-5 degklumpar på plåten och forma till frallormed hjälp av en gaffel
Jordnötssmör med hallon. Fet krämig kokosmjölk med tomat, basilika, svartpeppar, flingsalt. Toppa eventuellt med svarta sesamfrön eller andra valfria frön
Det här brödet är så gott att jag tror att även någon som inte är glutenintolerant skulle älska det och inte känna skillnad på det här brödet jämfört med ett vanligt bröd
Det är inte lätt å få med all gelé, men rör rundt med. en sked så får du med det mesta. Häll i linfrövitan och fortsätt vispa på medelhastighet, stoppa ett par gånger och använd slickepotten till att få med allt från sidorna och botten, vispa lite till, det blir en geléig jämn smet efter att du vispat en stund
Han älskade att leka med det. ”The secret ingredient” i dessa frallor är detta skrädmjöl. Då blev jag ledsen för det, för att jag glömde att han inte fick det med sig det i graven… Tony sa att där han är nu finns det massor av det
Pensla bullarna med vatten och doppa dem i sesamfrön. Tillsätt salt, honung och mjölmix, och arbeta degen väl med maskin, 5 minuter. Lägg bullarna på en plåt med bakplåtspapper och låt dem jäsa övertäckta, 30 minuter
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.