Och vad är väl godare än hembakat bröd, bara doften som sprids i huset gör en lycklig ju och det här frö ochnötbrödet lchf går till och med fort att baka, vilket passar utmärkt för en hungrig mage
Jag äter inte bröd så ofta längre och jag saknar det egentligen inte heller. Söker man på nätet finns det många olika varianter av LCHF-bröd och jag har testat mig fram till en egen variant som jag tycker blir väldigt god
Folk frågar mig ofta hur det är möjligt att bo i Italien och inte äta pizza och pasta, men för mig är det inget problem, för jag har aldrig varit en stor konsument av varken pizza eller pasta ändå (och när det kommer till framförallt pasta, så finns det många goda alternativ)
Ett mycket gott surdegsbröd, med både frukt och rostade frön. Jag bakar numera aldrig med recept, men efter jag bjudit några vänner på det här brödet så lovade jag att göra ett recept, och här kommer det
Denna mandel- och kokosgröt äter Najni till frukost minst en gång i veckan, och det vore ju förmätet av mig att behålla detta läckra frukostrecept för mig själv, eller vad tycker ni
Denna mandel- och kokosgröt äter Najni till frukost minst en gång i veckan, och det vore ju förmätet av mig att behålla detta läckra frukostrecept för mig själv, eller vad tycker ni
Grova och kompakta bröd förekommer inte så ofta på den här bloggen som ni kanske har märkt. Jag har en förkärlek till de ljusa och luftiga bröden som vecklar ut sig till fantastiska formationer beroende på hur man formar eller snittar
) Dessutom smakar det gott av kanel, frukt och nötter. Tillsätt sedan olja, salt, kanel, dinkelmjöl, solroskärnor, nötter, apritkoser, russin och större delen av vetemjölet
Dela i två delar, knåda något och vik degen några gånger. Jäs 1 timme och sätt ugnen på 250 grader under tiden. Snitta limporna, sänk värmen till 225 grader och grädda i 30 minuter. Knåda i 10 minuter Jäs i 40 minuter Dela i två delar, knåda något och vik degen några gånger. Jäs 1 timme och sätt ugnen på 250 grader under tiden. Snitta limporna, sänk värmen till 225 grader och grädda i 30 minuter
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.