Stekt eller grilladhalloumi är salt, piggt och smakrikt. Man behöver inte äta kött varje dag – inte ens om man vill unna sig ett glas rödvinisommarskymningen
Skölj, kärna ur och hacka chili och paprika. Skala och finhacka löken. Låt majsen rinna av väl. Fördela gränsakerna på foliebitarna, klicka över chilisåsen och krydda med limesaft och salt
Minamatminnenfrån våra vistelserifritidshuset är oräkneliga. Nu är huset sålt, och jag kan bara hoppas att de nya ägarna kommer njuta lika mycket av stället som vi själva gjort
Ekologiskt odlade bruna bönor från Öland. På Kungafamiljens eget kafé, Kaffetorpet, åt jag en väldigt god halloumisallad med bruna bönor och rabarbersalsa, den ska jag försöka skapa ett recept på framöver
Ta sedan bort stekpannan från kokplattan och salta lite. Lök från Tropea. Skala och skär auberginernaibitar, fräs dem i en stekpanna med olja på stark värme
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.