Låt gärna lammkotletterna ligga och gotta sig i marinaden ett par timmar innan det är dags att lägga dem på grillen så blir de härligt möra och smakrika
När jag var barn och bodde på missionsstationen i Congo hade vi egna höns som försåg oss både med ägg och kött, och söndagsmiddagen bestod ofta av just höns
Inlägget Polentapanerad tofumedrödbetstzatzikioch sötpotatis dök först upp på Min Matlåda. Inlägget Polentapanerad tofumedrödbetstzatzikioch sötpotatis dök först upp på Min Matlåda
Här kommer en liten kavalkad av det som bjöds frångrillen, i tur och ordning. Och sedan vidare på grillenmed tortillas fyllda med tacospett, guacamole, gräddfil, marinerad rödlök och tomater
Servera genast tillsammans medtzatzikinoch salladen. Dela gurkan på längden, skrapa ur kärnorna i mitten med en sked och riv sedan gurkan på den grova sidan på ett rivjärn
Häll av vattnet från broccolin och lägg direkt ner broccolini mixern med parmesanen. Toppa med sallad, groddar, broccolikräm, tofu, tunt hyvlad sparrisoch fetaost
Servera med de ugnsbakade sötpotatisarna och den marinerade vitkålen. Före servering, blanda vitkål och morot med citronsaft och olivolja samt senap och honung
Lite tips på vegansk mat från lilla mig. Min lunch idag bestod av zucchinipasta, sallad med morötter, vitkål, babyspenat och ärtskott, avocado ochmarineradtofu
Nån dag emellanåt vill jag allt koka ihop något i köket istället för på grillen. Inte sådär tryckande kvavt och varmt utan ljumma vindar utan flugor och mygg – helt perfekt tycker jag
Porchetta, sötpotatis, tomater ochtzatziki. Ta ut köttet och låt vila i folie medans du lägger på en klase körsbärstomater och ger dom lite färg på grillen
Skär bort skalet från vattenmelonen. Grekisk sallad meddijonmarinerade quornfiléer och tsatsiki. Toppa salladen medtofun, oliverna och de plockade oreganobladen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.