) och njuta av liteplockmat. Enkel tomat- och mozzarellasallad. Och säkert intevilken söndag som helst för flera av er, vad vi har förstått så är det en hel del som börjar jobba i morgon efter en skön semester
Hoppas att ni mår bra idag, det gör jag. Idag tänkte jag tipsa er om potatissalladen jag gjorde igår. Jag gör den ofta på somrarna och använder i stort sett samma ingredienser, men har lite svårt att veta hur mycket jag tar av allt
Jag tycker att julbordet ibland kan vara liteövermäktigt – det är många smaker, ganska ”tung” mat, bröd och annat som lätt gör en väldigt mätt väldigt fort, så jag har varit på jakt efter en god sallad att ha till all den klassiskajulmaten
en god ost o skinkpaj. Fyllning. Vispa samman allt o hacka ner skinka o häll i osten. Kryddorna från feta osten gör mycket så salta o peppra försiktigt
Skär äpplen, potatis, rödbetor och ättiksgurkori små tärningar. Blanda ihop detta med löken och blanda i rödbetsspadet och slutligen den vispade grädden
Här kan ni se en fräsch raw variant på glass (eller sorbet kanske man kan säga). De senaste månaderna har jag nog ätit någon sorts glass i alla fall två-tre gånger i veckan
Det är så här jag tycker maten är som godast och får på köpet ett lågt GI. Efter att ha grillat dagen innan så blev vi så sugna på att grilla ännu mer, så denna gången fick det bligrilladefiskspett
Denna sallad med gurka och zucchini är bara så god och fräsch. Både gurka och zucchini är kalorisnåla och du kan äta av de hur mycket du vill utan att det påverkar dinvikt
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.