Då räcker det att äta lite lättare lunch som en fräschsallad. Denna goda kycklingsallad med grillad kyckling istället för kycklingfiléer är det otroligt mycket smak på och i kombo med bacon, balsamvinäger och crème fraich med smak av fetaost och soltorkade tomater säger jag bara ”yummie”
SALLAD. Pressa citronsaft över salladen, droppa över lite olivolja – klart. Fräschsallad med citronstekt aubergine och linskräm med en touch av ingefära
Det här är en riktigt god och fräschsommarsallad, som passar bra som lunch en varm sommardag. Jag brukar göra den här salladen i lite olika tappningar varje sommar, Ingredienserna är inte huggna i sten, utan du kan variera efter tycke och smak
Här från tidigare i veckan när vi åt stekt lax och pasta i sin enkelhet med en fräschgrönsallad och en supergod kall sås på en burk créme fraîche spetsad med lite thai sweet chili-sås, en klick honung för att balansera hettan, samt örtsalt och peppar
Äntligen har jag fått veta hemligheten med att få till en riktigt god och saftig kycklingfilé. Det man ska tänka på när man tillagar kycklingfilé är att köttet ska vara tinat och gärna rumstempererat
Proteinrik och fräschsallad är perfekt mat när man tränat, sallad i alla former älskar jag. Efter dagens träningspass slängde jag ihop riswraps till mamma och pappa men var inte sugen på det själv så gjorde en sallad istället
Inlägget Fräsch och enkel sallad med varmrökt lax dök först upp på Ät bra, må bra. Ett exempel på det tänkte jag tipsa om idag – low carb pasta-sallad med varmrökt lax
Här kommer receptet på en sallad som jag gjorde förra helgen när vi grillade. 1 dl finhackad ruccolasallad. 1 tsk italiensk salladskrydda. 1 dl finhackad ruccolasallad. 1 tsk italiensk salladskrydda
Lägg i en salladsskål som passar till servering. Servera den nystekta laxen tillsammans med salladen. Pankopanerad laxfilé med en fräschsallad 12 propoints 2 portioner
Salladen passar alldeles utmärkt till alla typer av grillat. Jordsgubbs- och fetaostsallad1 påse babyspenat1 ask jordgubbar1/2 rödlök150 gram fetaost1 avokado1 stor näve hackade pistagenötterCrema di Balsamico till serveringVintipsVi serverar ett härligt kryddigt och mustigt Côtes du Rhône-vin till denna rätt
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.